Goede Bailly zorgt niet voor punt

Philippe Crols
| 7 reacties

De Belgen in de Bundesliga hebben afgelopen weekend opnieuw niet echt uitgeblonken. Gladbachdoelman Logan Bailly (foto) speelde weliswaar een goede wedstrijd, maar het leverde zijn team geen punten op.

Gladbach speelde thuis tegen leider Wolfsburg. Dante Bonfim scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker, maar de treffer van de voormalige Standardverdediger haalde weinig uit. Helemaal op het einde moest Logan Bailly, die voor het overige een meer dan degelijke wedstrijd speelde, zich voor een tweede maal gewonnen geven. Bailly speelde net als Filip Daems de hele partij tegen Wolfsburg.

Door familiale omstandigheden verscheen Daniël Van Buyten ook afgelopen weekend niet aan de aftrap bij Bayern München. De verdediger zat ook niet in de wedstrijdkern voor de partij tegen Frankfurt, maar kreeg wel de steun van Franck Ribery. Toen de Fransman scoorde, droeg hij zijn doelpunt op aan zijn Belgische kompaan. Bayern won makkelijk met 4-0.

Bij FC Köln bleef Manasseh Ishiaku negentig minuten lang de bank verwarmen tegen Dortmund. Köln verloor met 3-1.