Anderlecht legt Bernardez en Cordier vast tot 2012

De Nijs Michael
| 1 reacties
Anderlecht legt Bernardez en Cordier vast tot 2012
Foto: © SC

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar nu heeft Anderlecht de geruchten officieel bevestigd: Victor Bernardez en Michael Cordier zullen ook de komende seizoenen actief zijn in de hoofdstad.

Michael Cordier werd afgelopen winter op huurbasis overgenomen van Brussels. De doelman werd voor zes maanden gehuurd van de tweedeklasser, omdat titularis Daniel Zitka langdurig buiten strijd is. Intussen heeft de 25-jarige Cordier de technische staf van Anderlecht kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten, waardoor de Brusselse club de optie in zijn contract gelicht heeft. Daardoor ligt de talentvolle doelman nu tot 2012 onder contract bij de leider uit de Jupiler Pro League.

Ook Victor Bernardez (foto) heeft Anderlecht kunnen overtuigen. De Hondurese verdediger kwam Anderlecht versterken tijdens de winterstop en mocht intussen al meermaals aantreden in competitieverband. De 26-jarige international maakte een degelijke indruk. Daarom heeft het bestuur van paars-wit besloten om de optie in zijn huurcontract te lichten, daardoor ligt ook Bernardez tot medio 2012 vast bij de Brusselse topclub. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties