Carcela: "Mijn seizoen is al geslaagd"

Carcela: "Mijn seizoen is al geslaagd"

Standard strijdt momenteel met Anderlecht om de landstitel, maar het seizoen van Mehdi Carcela is sowieso al geslaagd. Het 19-jarig talent is helemaal aan het ontbolsteren, zo maakte hij dit weekend een erg degelijke indruk tegen Lokeren.

"Ik wist al van bij het begin van de week dat ik mijn kans zou krijgen", vertelt Carcela, die de geschorste Dalmat deed vergeten, in HBvL. "De coach zette me op training steevast in zijn basiself. Vrijdag was ik helemaal zeker. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. We hebben als ploeg misschien wat te veel verbruikt voor rust. Onze tweede helft was iets minder. Lokeren heeft ons even doen schrikken. Het was goed dat de trainer Nicaise erin bracht. Hij heeft opnieuw voor evenwicht gezorgd."
 
"Ik heb niet alleen aanvallend mijn ding gedaan, maar heb het er ook verdedigend goed vanaf gebracht", kijkt de Standardspeler terug op zijn match. "Ik voelde me ook goed vanop de rechterkant. Dan kan ik naar binnen komen en met links trappen. Ik heb het twee keer geprobeerd maar telkens week mijn schot af. Jammer. Een doelpunt had me nog wat meer vertrouwen kunnen geven maar ik ben al blij met de speelkansen die ik krijg. Dit seizoen is voor mij al geslaagd maar vanaf volgend seizoen wil ik mijn kans gaan voor een basisplaats."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties