Coach stoort zich aan Robinho's gedrag

Tom Drossaert
| 3 reacties
Coach stoort zich aan Robinho's gedrag
Foto: © SC

De Braziliaan Robinho zorgt voor onrust binnen de rangen van Manchester City. De speler werkt met zijn nonchalante gedrag de spelersgroep en trainersstaf op de zenuwen. Een verkoop deze zomer is niet uitgesloten.

 

De capriolen van de Braziliaan stonden al langer bekend bij het grote publiek, maar voor de club geraakt de maat stilaan vol. Vooral tijdens Europese trips zouden Robinho en ploegmaat Elano de boel verzieken. Terwijl er een strenge dresscode bij City geldt, komt de spits dikwijls opdagen zonder das, het hemd uit de broek en met sportkledij aan. Trainer Mark Hughes weigert om in het openbaar commentaar te leveren, maar zou zich binnenskamers negatief uitlaten over het gedrag van Robinho en zijn kompaan.


 

Manchester City haalde Robinho begin dit seizoen met de grote trom binnen. De inspanning van voorzitter sjeik Al Nahyan zorgde ervoor dat de Braziliaanse spits met 35 miljoen euro de duurste transfer uit de geschiedenis van de Premier League werd. Robinho speelde een uitstekende eerste seizoenshelft met 12 goals, maar deemsterde weg na Nieuwjaar en kon sindsdien niet meer scoren. De kans dat de Braziliaan in het tussenseizoen Manchester verlaat, is dan ook niet gering. (GV)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties