Sint-Truiden nog geen kampioen, Antwerp wint

Tom Drossaert
| 11 reacties
Sint-Truiden nog geen kampioen, Antwerp wint
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden heeft gedaan wat het moest doen: het versloeg met groot vertoon Beveren. Maar ook Lierse won zijn match tegen Brussels. Zo is Sint-Truiden op twee speeldagen van het einde nog niet zeker van de titel.

Sint-Truiden heeft met zware 1-5-cijfers Beveren verslagen. De massaal opgekomen Truiense supporters zagen hoe hun ploeg van in het begin het heft in handen nam. Op vijf minuten tijd was de wedstrijd beslecht en de Waaslanders konden nooit aanspraak maken op de zege. De Limburgers speelden de wedstrijd beheerst uit en wachtten hoopvol de uitslag van FC Brussels - Lierse af. 

Maar ook Lierse liet geen steek vallen. Met twee treffers voor en twee treffers na de rust stelde Lierse de titeldroom van Sint-truiden nog minstens een weekje uit. In de slotfase milderde Brussels nog met twee eerredders.

In de strijd voor een plaats in de eindronde deed Antwerp een uitstekende zaak. Het versloeg naaste concurrent Doornik met 2-1 en mag zich vrij zeker achten om binnenkort voor een plaats in eerste klasse te bikkelen. Oostende speelt morgenmiddag nog uit tegen Luik, Tienen is vrijgesteld dit weekend. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties