Eto'o naar Manchester City?

mathieu goedefroy
| 8 reacties
Eto'o naar Manchester City?

Het gonst zoals gewoonlijk transfergeruchten rond de Britse miljardenclub Manchester City. Na eerdere contacten met onder andere Kaka en Cristiano Ronaldo zou ook Barcelonaspits Samuel Eto'o benaderd zijn.

Geld heeft de ploeg van trainer Mark Hughes genoeg, maar de resultaten blijven uit. En dus probeert City de ene topspeler na de andere binnen te halen. Na transfersoaps met onder andere Cristiano Ronaldo en Ricardo Kaka in de hoofdrol lijkt een nieuwe aflevering in de maak.

Barcelona-spits Samuel Eto'o doet het dit jaar opvallend goed in de Primera Division. De Kameroener scoorde al 26 keer in 28 matchen en is grof wild op de transfermarkt. Eerder liet ook al Inter Milaan zijn oog vallen op de 28-jarige international. 

Het is Eto'o zelf die aan de pers liet weten dat Manchester City hem een voorstel deed. Met de deal zou een bedrag van 35 miljoen pond, ofwel 40 miljoen euro, gemoeid zijn. City zou van Eto'o een 'neen' gekregen hebben, want de spits is van plan om zijn contract bij Barça te verlengen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties