Vergoossen technisch directeur bij Genk?

Tom Drossaert
| 0 reacties
Vergoossen technisch directeur bij Genk?
Foto: © SC

Racing Genk volgt het rapport dat Sef Vergoossen heeft opgesteld goed op en gaat op zoek naar een technisch directeur. Voor de job rekent het op de eerste plaats op de Nederlander zelf.

Racing Genk is al een tijdje op zoek naar een technisch directeur, maar kon op korte termijn geen geschikte kandidaat vinden. Het heeft er dan maar niet beter op gevonden om Vergoossen zelf te contacteren voor de job. Het zou wel gaan om een tijdelijke invulling van de vacature.


"Vorige week belde algemeen directeur Dirk Degraen me met de wens om toch nog voor hen in actie te komen", vertelt Vergoossen aan Sporza. "Maar ik wil me niet laten vastpinnen op een fulltimebaan. Ik wil flexibeler zijn en op elk moment andere keuzes kunnen maken in mijn leven", aldus de ex-trainer van de club.


"Om de een of andere reden ligt Genk me van de clubs waarvoor ik al werkte het meest na aan het hart", gaat Vergoossen verder. “Maar ik wil ook niets vrijblijvends doen. Genk moet aangeven wat essentieel is, ik zie dan wel wat ik kan betekenen en of ik er ruimte voor heb.” (GV)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties