Copa: "Ik wil nu een stap hogerop zetten"

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Copa: "Ik wil nu een stap hogerop zetten"
Foto: © SC

Barry Boubacar Copa (foto) maakt met zijn club Sporting Lokeren een goed seizoen door. Mede dankzij hem kreeg de club van voorzitter Roger Lambrecht nog maar 25 tegentreffers binnen. Copa vindt het daarom hoog tijd een stapje hoger te zetten.

Barry Boubacar Copa is ook de doelman van de Ivoriaanse nationale ploeg. Telkens hij naar Afrika afreist, vragen zijn ploegmaats daar wat hij in godsnaam doet bij een kleine club als Lokeren. Copa lijkt zich die vraag nu ook meer en meer te stellen.

"Als ik Anderlecht-trainer Ariël Jacobs mag geloven, heb ik ze dit seizoen vijf punten afhandig gemaakt. Ik hoop dat ze me dat niet al te kwalijk nemen. Standard haalde tegen ons vier punten op zes. Ze mogen me daarvoor altijd bedanken met een transfer", solliciteert Copa meteen naar een plaats bij de Rouches.

Het contract van Copa loopt in Lokeren nog één jaar. Wil Roger Lambrecht nog geld maken van zijn doelman zal een transfer deze zomer doorgang moeten vinden. "Ik hoop dat de voorzitter even soepel zal zijn met mijn contract als met de verbintenis van Georges Leekens. Mocht het niet lukken om deze zomer weg te raken, dan zal ik mijn contract gewoon uitdienen en kan ik transfervrij vertrekken. Ik denk wel niet dat Lokeren me uiteindelijk zal tegenhouden", aldus Copa in Sport/Voetbalmagazine.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties