Legear: 'Ik ga nu geen keet schoppen'

Nico Wieme
| 6 reacties
Legear: 'Ik ga nu geen keet schoppen'

Jonathan Legear verbijt momenteel zijn frustraties op de bank bij Anderlecht. De flankspeler kan niet meer rekenen op een basisplaats en moet met lede ogen vaststellen dat Thomas Chatelle het uitstekend doet op zijn positie.

Jonathan Legear (foto recht) geraakte in aanloop naar de topper tegen Standard geblesseerd en geraakt, sinds hij weer fit is, niet meer in de ploeg. “Ik maak me geen illusies. Ik zal tot het einde van dit seizoen bankzitter blijven”, legt Legear zich neer bij de situatie.

 

“Maar ik ga nu geen keet schoppen”, zegt de Luikenaar in Gazette des Sports. “Ook ik wil kampioen spelen. En ik ben ook blij voor Thomas Chatelle. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug en heeft toch doorgezet. Hij brengt de ploeg iets bij, dat is zeker.”

 

Zijn bankzitterstatuut verandert volgens Legear niets aan zijn voornemen. “Op het einde van dit seizoen wil ik nog altijd vertrekken. Ik denk niet dat geïnteresseerde clubs nu plots zullen afhaken. Alleen zal Anderlecht zijn prijs wat moeten verlagen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties