Asselman razend op scheidsrechter Breda

De Nijs Michael
| 7 reacties
Asselman razend op scheidsrechter Breda
Foto: © SC

Dender kon gisteren slechts één punt pakken tegen het al gedegradeerde Bergen en dat deed de gemoederen hoog oplaaien. Vooral scheidsrechter Stéphane Bréda was de gebeten hond nadat hij de thuisploeg geen penalty toekende in de slotfase.

"Ik heb de beelden intussen opnieuw bekeken. het was een zuivere strafschop", reageert hulptrainer Patrick Asselman bij Sporza radio. "Indien je ver van de fase staat, kan je nog zeggen dat je het niet gezien hebt. Maar de ref stond amper vier meter van de overtreding verwijderd en moet het dus gezien hebben. Als je de uitslagen van de andere ploegen bekijkt, hadden we vandaag zo goed als gered kunnen zijn."

De aanhang van de thuisploeg slingerde een striemend fluitconcert naar het hoofd van de scheidsrechter en scandeerde ook "dief". Maar daarnaast had een deel van het publiek zich eerder ook al tegen de eigen spelers gekeerd. "Een deel van de supporters floot de spelers uit en bewees de ploeg daarmee geen dienst, want de druk was zo al enorm", reageert Asselman in HNB. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties