PSV heeft het gehad met Lazovic

Tom Drossaert
| 2 reacties
PSV heeft het gehad met Lazovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven wil af van zijn spits Danko Lazovic. De Serviër was meermaals de oorzaak van onenigheid binnen de eigen rangen en dat pikt de Nederlandse club niet langer.

De uitspatting van Lazovic dit weekend is voor PSV blijkbaar de druppel die de emmer doet overlopen. De aanvaller trekte na het scoren van een doelpunt zijn shirt uit waardoor de scheidsrechter niet anders kon dan geel trekken. Toen hij enkele minuten later een domme handsbal maakte, mocht de Serviër gaan douchen. PSV eindigde na de rode kaart van Mendez de wedstrijd met negen man en kreeg in blessuretijd nog de gelijkmaker tegen.
 

Na de wedstrijd heeft het bestuur en de technische staf een lang gesprek gehad met Lazovic, waarover de club niets kwijt wil. Ze wil niet dat de gesprekken met eventueel geïnteresseerde clubs in het gedrang komen. Het is wel duidelijk dat de lampenclub de fratsen van zijn speler beu is en hem liever ziet vertrekken deze zomer.
 

Lazovic' gedrag valt waarschijnlijk te wijten aan het verlies van zijn basisplaats dit seizoen. De Servische spits had het verscheidene keren aan de stok met ex-trainer Huub Stevens en had weinig goede woorden over voor de moeder van de coach. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties