MacDonald: "Boussoufa feliciteren bij een etentje"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
MacDonald: "Boussoufa feliciteren bij een etentje"
Foto: © SC

Sherjill MacDonald keerde voor het eerst sinds zijn passage bij Anderlecht terug naar het Astridpark. De Nederlander werd echter geen doelpunt gegund.

“Het was heel lekker om hier nog eens te spelen”, aldus MacDonald. “We kregen ook veel ruimte, maar hebben er te weinig mee gedaan. Als je dat vergeet op Anderlecht, dan wordt het moeilijk.”

 

“Het was ook leuk om tegen één van mijn beste vrienden (Mbark Boussoufa, nvdr.) te spelen. Tijdens de wedstrijd hebben we niets tegen elkaar gezegd, maar straks gaan we samen iets eten. Ik zal hem feliciteren met zijn schitterend doelpunt. Ik had de ploegmaats nochtans gewaarschuwd om geen vrije trappen rond de zestienmeter weg te geven. Op stilstaande fases is Anderlecht heel sterk.”


Motivatie


MacDonald tekende een contract voor vier seizoenen bij Germinal Beerschot, maar de motivatie bij de 24-jarige aanvaller blijft groot. “Ik ben naar hier gekomen om Roeselare in eerste klasse te houden en ik wil die taak dan ook tot een goed einde brengen. Het zou een heel mooi afscheidscadeau zijn van deze club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties