Vraag de voetballers de kleren van het lijf!

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Vraag de voetballers de kleren van het lijf!
Foto: © SC

Geniet u ook wekelijks van de voetbalkunstjes van Mbark Boussoufa of verkiest u liever de stevige ingrepen van Oguchi Onyewu? Dankzij Voetbalkrant kan u het reilen en zeilen van de heren voetballers vanop de eerste rij volgen.

Voetbalkrant.com is immers op zoek naar enthousiaste medewerkers om onze website nog beter en interessanter te maken. Wil je graag Steven Defour, Jelle Van Damme of Wesley Sonck interviewen? Of trek je graag op sfeerreportage? Voetbalkrant.com opent de deuren naar de wereld van de voetbalprofs.

 

Ben je eerder geïnteresseerd in het voetbalnieuws van je lokale voetbalclub? Geen probleem. Voor Voetbalkrant.com is het nieuws uit vierde provinciale even belangrijk als de berichtgeving over de Jupiler Pro League.

 

Heb je echter een boon voor data en statistieken, dan ben bij ons op het juiste adres. Op het vlak van data en wedstrijdstatistieken is Voetbalkrant.com immers één van de leidinggevende bronnen. Stilstaan is echter achteruit gaan. Daarom streven we ernaar om onze lezers nog beter te bedienen met de meeste en recentste statistieken.

 

Hoe kan je solliciteren voor een functie bij Voetbalkrant.com? Je vult het formulier in dat je hier kan vinden. Hoe meer infomatie je kan geven, hoe gemakkelijker je het ons maakt. Je sollicitatie zal op een professionele manier beoordeeld worden waarna je zo snel mogelijk uitsluitsel krijgt. Heb je een hart voor voetbal en wil je dat delen met anderen? Aarzel dan niet en waag je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties