De Smet ook in de belangstelling van AA Gent

Mathias Dumarey
| 60 reacties
De Smet ook in de belangstelling van AA Gent
Foto: © SC

Stijn De Smet kan naast Club Brugge en Racing Genk ook naar AA Gent. De Buffalo's zijn de derde ploeg die in de dans springen om het aanvallende talent van Cercle Brugge. Concreet zijn de contacten nog niet.

HLN meldt dat de onderhandelingen tussen Stijn De Smet en AA Gent al in vergevorderde fase zouden zitten, maar dat wordt betwist. Michel Louwagie, de manager van AA Gent, zegt dat er met De Smet helemaal nog niet is gesproken. "We spraken met zijn manager, maar niet alleen over De Smet. Ook andere spelers die in zijn portefeuille zitten, kwamen aan bod", aldus Louwagie.

Ook bij Cercle Brugge zelf hebben ze nog niets gehoord en aangezien de Jabbekenaar er nog onder contract ligt tot 2010, moet een geïnteresseerde club sowieso langs het bestuur van groenzwart passeren. Dat is tot op heden nog niet gebeurd.

Guy Bonny, de manager van De Smet, bevestigt dat hij de naam van De Smet heeft doorgegeven aan Gent. "Het is op dit moment helemaal niet concreet. Als die club Stijn definitief wil aanwerven, zullen we het wel horen". De Smet zelf had na de partij van zaterdag van Cercle Brugge tegen Westerlo aangegeven dat hij 'naar een goede Belgische club gaat.' (AN)



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties