Marseille zou Boussoufa wel kunnen bekoren

Marseille zou Boussoufa wel kunnen bekoren
Foto: © SC

Mbark Boussoufa (foto) kan op interesse rekenen van een aantal Franse clubs. De Marokkaan zou zeker niet weigerachtig staan tegenover een verhuis naar de Ligue 1. Zeker Olympique Marseille kan hem bekoren.

"Ik ben ervan op de hoogte dat Olympique Marseille me dit seizoen enkele keren gevolgd heeft. Ik hoorde ook dat ze positieve commentaren voor me over hadden. De interesse van zo'n grote club boeit me en flatteert me ook", aldus Mbark Boussoufa die nog onder contract ligt tot de zomer van 2012 bij RSC Anderlecht.

"Er wordt ook gesproken over Olympique Lyon, Girondins Bordeaux en Paris Saint-Germain. Dat is een goed teken", zegt Boussoufa nog in een Parijse regionale krant. De Franse pers weet dat Anderlecht een som vraagt van meer dan tien miljoen euro. Olympique Marseille staat momenteel op de tweede plaats in Frankrijk op twee punten van Bordeaux. Eric Gerets, nu nog trainer van Marseille, heeft eerder al laten weten dat de Marokkaan zeker zou passen bij Marseille. Volgend seizoen wordt Didier Deschamps de trainer in de Provence.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties