La Louvière wordt FCLL

T. Coremans
| 6 reacties
La Louvière wordt FCLL
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bestuur van La Louvière is erin geslaagd een oplossing te vinden tegen de ondergang van de club. Samen met vierdeklasser Couillet lijkt de crisis bezweerd.

De voormalige Henegouwse topclub La Louvière heeft een oplossing gevonden om te blijven bestaan. Ondanks de financiële en sportieve problemen van de afgelopen jaren lijkt de club een doorbraak te hebben geforceerd.


Die redding komt er onder het mom van een fusieploeg. Les Loups gaan de fusie aan met een nabije vierdeklasser, Couillet. De nieuwe vereniging zal door het leven gaan onder de naam ‘Football Couillet La Louvière’ (FCLL).


De club- en tenuekleuren blijven in ieder geval groen en wit. De nieuwe verenigingen zal zijn thuiswedstrijden nog steeds op Tivoli spelen. Ook de hoofdcoach voor volgend seizoen is al bekend. Het zou gaan om Marco Casto, voormalig voetballer van Charleroi en Moeskroen. 'FCLL' hoopt eveneens op zo kort mogelijke tijd een opleidingscentrum op poten te zetten.


Het bestuur heeft naar verluidt alle nodige documenten in zijn bezit. Ten laatste op 1 juni worden alle documenten op het bondsgebouw verwacht. (AN)

 

 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties