Moyes verkiest Everton boven Celtic Glasgow

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Moyes verkiest Everton boven Celtic Glasgow
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Moyes (foto) doet het uitstekend als manager van FC Everton. Dat is ook de Schotse topclub Celtic Glasgow niet ontgaan. 'The Bhoys' zoeken een opvolger voor de zelf opgestapte Gordon Strachan.

David Moyes liet vanochtend in een officiële verklaring weten dat hij niet wenst in te gaan op het aanbod van Celtic Glasgow om er volgend seizoen manager te worden. "Ik ben gevleid door hun belangstelling, maar niet geïnteresseerd. Mijn toekomst ligt op Goodison Park. We zijn bezig aan een geweldig project waar we al een aantal jaar aan werken. Ik ben een loyaal persoon en stap er dus niet zomaar uit", aldus David Moyes, zelf een Schot.

Moyes begon zijn carrière als manager bij Preston North End en werd in 2002 aangesteld als de nieuwe baas op Goodison Park. De hoogtepunten onder zijn leiding waren een vierde plaats in 2004/05 met bijhorend ticket voor de Champions League-voorronde en het bereiken van de FA Cup-finale die het afgelopen zaterdag wel met 2-1 verloor van Chelsea FC.

In oktober 2008 verlengde Moyes zijn contract bij Everton nog met vijf extra jaren. Vorige week werd hij door zijn collega's voor de derde keer uitgeroepen tot 'Trainer van het Jaar'. Die eer viel hem in 2003 en 2005 ook al te beurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties