Ten Cate wil Drenthe verlossen uit zijn lijden

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ten Cate wil Drenthe verlossen uit zijn lijden
Foto: © SC

Royston Drenthe (foto), twee seizoenen terug met veel poeha weggehaald bij Feyenoord Rotterdam, heeft eigenlijk geen toekomst meer bij Real Madrid. Panathinaikos Athene wil hem verlossen uit zijn lijden.

Panathinaikos Athene heeft een Nederlandse trainer aan het roer, namelijk Henk Ten Cate. Die voelt er wel wat voor om de carrière van Royston Drenthe te herlanceren. De middenvelder heeft het vorige seizoen heel erg weinig kunnen betekenen voor Real Madrid en mag de club verlaten. De 22-jarige Drenthe startte dit seizoen vijf keer in de basis en moest zich tevreden stellen met vijftien invalbeurten. In zijn eerste contractjaar deed hij het niet veel beter met zeven basisplaatsen en elf invalbeurten.

Drenthe zal wellicht een slachtoffer worden van de aanstelling van Florentino Perez als nieuwe voorzitter. Die wil een hoop sterren aanwerven en daarvoor moet ook de bezem door de huidige selectie worden gehaald. Drenthe zelf maakt zich nog niet zo druk over zijn toekomst. "Pas na mijn vakantie wil ik gaan nadenken over mijn toekomst volgend seizoen. Nu laat ik het even allemaal langs mij heen gaan", besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties