Eboué sluit vertrek bij Arsenal niet uit

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Eboué sluit vertrek bij Arsenal niet uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emmanuel Eboué (ex-SK Beveren, foto) is momenteel aan het twijfelen of hij nog een toekomst heeft bij Arsenal. De back was dit jaar geen zekerheid in het basiselftal van manager Arsène Wenger.

Emmanuel Eboué beseft dat hij met het WK van volgend jaar in het vooruitzicht best bij een ploeg aan de slag gaat waar hij weet dat hij veel kan spelen. Dat is bij Arsenal niet langer het geval. De 26-jarige Eboué speelt momenteel al vier seizoenen voor de Londenaren. Zijn verblijf in de Engelse hoofdstad was er tot dus ver een met hoogtes en laagtes. In december werd de Ivoriaanse international door het eigen publiek nog uitgefloten. Ondertussen is de relatie met de supporters weer goed, maar toch twijfelt hij nog over een langer verblijf in het Emirates Stadium.

"Dit seizoen heb ik eigenlijk niet veel wedstrijden gespeeld. Met het WK in het vooruitzicht kan je dat niet bepaald prettig noemen. Er zijn verschillende clubs in mij geïnteresseerd, dus ik ben aan het uitkijken. Ik hoop alvast voor de start van het nieuwe seizoen meer duidelijkheid te hebben over mijn situatie bij Arsenal", aldus Eboué in Soir Info. Eboué speelde tot nu toe 94 competitiewedstrijden voor The Gunners.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties