D'Onofrio: "Blij dat Bölöni heeft bijgetekend"

Mathias Dumarey
| 9 reacties
D'Onofrio: "Blij dat Bölöni heeft bijgetekend"
Foto: © SC

Luciano D'Onofrio, de sterk man van Standard, is blij dat Laszlo Bölöni (foto) heeft bijgetekend. "Dit is een teken dat we willen werken in continuïteit. We zijn blij dat hij heeft bijgetekend", zegt hij in HLN.

"De regel is niet veranderd. We laten een trainer maar tekenen voor één jaar", verwijst Luciano D'Onofrio nog eens naar de regel waar Michel Preud'homme vorig jaar nog op afknapte om zijn contract te verlengen. Het nieuwe contract met Laszlo Bölöni zal in de loop van volgende week ondertekend worden.

"Ik bevestig dat ik bij Standard blijf, maar mijn reactie zal ik binnenkort wel aan iedereen geven. Momenteel verblijf ik met mijn moeder in Boedapest", liet Bölöni optekenen in HNB.

Nu de trainerskwestie definitief is opgelost, kunnen ze zich bij Standard gaan bezighouden met de spelerskern voor volgend seizoen. "We willen een ploeg samenstellen die op drie fronten strijdvaardig is. We willen onze titel verdedigen, zo ver mogelijk doorstoten in de Champions League en we willen ook de Belgische beker niet vergeten. Er zullen zeker spelers bijkomen, maar namen wil ik niet noemen. Van vertrekkers is er geen spraken, behalve spelers die einde contract zijn zoals Oguchi Onyewu", besluit D'Onofrio. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties