Insaurralde en Spolli op weg naar Anderlecht

De Nijs Michael
| 25 reacties
Insaurralde en Spolli op weg naar Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht staat op het punt om de transfer van Ondrej Mazuch af te ronden, maar daarnaast staan ook twee Argentijnse verdedigers bijzonder dicht bij paars-wit. Nicolas Spolli en Juan Manuel Insaurralde worden wellicht de volgende versterkingen.

Zowel Spolli als Insaurralde staan momenteel op de loonlijst van Newell's Old Boys. Vrijdag vertrekt Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck naar Argentinië om beide spelers te scouten in de wedstrijd tegen Velez Sarsfield. Spolli en Insaurralde staan al geruime tijd op het verlanglijstje van paars-wit. Het feit dat Herman Van Holsbeeck nu zelf naar Argentinië reist, wijst dus op een doorbraak in hun dossiers.

Spolli is een grote 26-jarige centrale verdediger. Insaurralde speelt bij Newell's Old Boys naast Spolli centraal in de defensie. Bovendien pikt de 24-jarige Argentijn regelmatig zijn doelpuntje mee op stilstaande fases. Voorbereidend werk van Anderlecht heeft volgens HLN geleerd dat beide heren financieel haalbaar zijn voor de vice-landskampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties