Moeskroen zet Oudenaarde voor schut

carol Vander Cruyssen
| 7 reacties
Moeskroen zet Oudenaarde voor schut
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De geplande oefenmatch tussen Oudenaarde en Moeskroen van woensdag 24 juni, gaat niet door. Deze match zou niet passen in het plaatje dat de nieuwe technische staf van Moeskroen voor ogen heeft. Oudenaarde zit nu met een organisatorische kater!

Oudenaarde plande de wedstrijd tegen Moeskroen, samen met een galamatch tegen AA Gent, eind deze maand. Het was de bedoeling om de voetballiefhebbers voor deze twee matchen tegen eersteklassers een miniabonnement aan te bieden. Maar de nieuwe technische staf van Moeskroen besliste om pas op 27 juni met de voorbereiding op het komende seizoen te beginnen. Daar deze match voorzien was op 24 juni, moet de thuisploeg nu op zoek naar een andere tegenstander om op die dag een oefenmatch te spelen. Kandidaten kunnen contact opnemen met KSVO-manager Luc Vander Schelden (tel. 0475/84 23 14). De manager hoopt toch nog op een tegemoetkoming van de Henegouwers om de geleden schade nog enigszins te kunnen beperken.

 

Op zaterdag 27 juni neemt Oudenaarde het op tegen AA Gent. Wegens zijn Europese verplichtingen moeten de Gentenaars dit seizoen vroeg aan de bak. Het doet dan ook de korte verplaatsing naar Oudenaarde met zijn volledige kern.

 

De derdeklasser legde nog enkele interessante oefenwedstrijden vast tegen tweedeklassers SK Ronse, FC Doornik en RS Waasland.

 

De rest van het oefenprogramma wordt volgende week vrijdag bekend gemaakt tijdens de ploegvoorstelling. [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties