Robben keert mogelijk terug naar Londen

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Robben keert mogelijk terug naar Londen
Foto: © SC

Arjen Robben (foto) voelt dat er met de komst van Cristiano Ronaldo naar Real Madrid niet veel speelgelegenheid meer voor hem zal weggelegd zijn. De Nederlander zou nu aan het onderhandelen zijn met Tottenham Hotspur.

De zaakwaarnemer van Arjen Robben heeft ondertussen aan de NOS al laten weten dat de voetballer inderdaad aan het praten is met Tottenham Hotspur. De club uit Londen zou gereageerd hebben op een fax van Real Madrid naar nogal wat Engelse clubs. Op het lijstje van vertrekkers bij Real Madrid staan ook nog heel wat andere Nederlanders zoals Rafael Van der Vaart, Royston Drenthe, Ruud Van Nistelrooy en Klaas-Jan Huntelaar. Ook Javier Saviola en Mahamadou Diarra mogen vertrekken.

Tottenham zou heel ver willen gaan om naast Robben ook nog Huntelaar en Gabriel Heinze binnen te halen. De club zou voor de drie samen een som willen neertellen tussen de veertig à vijftig miljoen euro. Gisteren was er al een delegatie van 'The Spurs' naar de Spaanse hoofdstad afgereisd, maar een eerste bod werd door de Madrilenen als ruim onvoldoende bestempeld.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties