Bij Anderlecht is de verloren titel nog niet verteerd

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Bij Anderlecht is de verloren titel nog niet verteerd

Bij Anderlecht zijn ze donderdag gestart met de trainingen. Buiten wat opvallende verschijningen, viel er nog niet te veel te melden uit het paarswitte kamp. Vooral trainer Ariël Jacobs (foto) was erg stil tegen de aanwezige pers.

"Het is jullie taak om de kranten te vullen en mijn taak om training te geven", aldus een korte Ariël Jacobs, die niet meer kwijt wilde aan de pers. Jacobs begon meteen met peptalk voor zijn jongens. "We moeten de verloren titel vergeten. Het belangrijkste is niet het verleden, maar wel vandaag en de toekomst. Door nog harder te werken, zullen jullie nog beter worden."

Olivier Deschacht geeft in HNB toe dat ook hij de verloren titel nog niet heeft verwerkt. "Iedereen is er nog altijd mee bezig en nu komt alles weer naar boven." Ook Tom De Sutter moest alles op een rijtje zetten. "In mijn eerste vakantieweek deed ik niet veel meer dan slapen, maar nu ben ik er weer helemaal klaar voor. We moeten onthouden dat we eigenlijk geen slecht seizoen speelden. Normaal ben je met 77 punten kampioen", aldus de ex-spits van Cercle Brugge.

Niet iedereen was er al op de eerste afspraak. Mbark Boussoufa ontbrak vanwege zijn kaakblessure, Nicolas Frutos herstelt nog steeds van zijn achillespeesblessure. Daniel Zitka sukkelt nog met de enkel en Nemanja Rnic met de rug. Lucas Biglia werd in Argentinië met hoge koorts en griep opgenomen in het ziekenhuis. Hij komt later terug naar België. Aanwinst Ondrej Mazuch komt pas volgende week naar Brussel. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties