Wadi Degla stopt sponsoring Turnhout

Steurbaut Kersten
| 75 reacties
Wadi Degla stopt sponsoring Turnhout
Foto: © SC

Slecht nieuws voor KV Turnhout. Maged Samy heeft besloten om de sponsoring van Wadi Degla bij de Antwerpse club stop te zetten.

De beslissing komt er na de hetze rond de vermeende belangenvermenging tussen Lierse en Turnhout. Samy is eigenaar van Lierse en had met hoofdsponsor Wadi Degla ook een vinger in de pap bij reeksgenoot Turnhout.

Alleen als Turnhout terugkeert naar derde klasse is Samy bereid om terug geld naar Turnhout te laten vloeien. “We zijn niet van plan om ermee te stoppen”, stelt de club in GvA. “Wel dreigen we het kneusje van tweede klasse te worden.”

“We kregen een resem schuldvorderingen waarvan we het bestaan niet kenden. We hebben die putten echter kunnen vullen. Via een omweg hebben we nu vernomen dat die verbintenis niet wordt nageleefd. Nochtans had Degla beloofd om ons vijf jaar lang aanzienlijk te sponsoren.”

Voor Turnhout dringt nu de tijd om vers geld te vinden. “We hebben amper tot 1 juli de tijd om mensen te vinden die samen 50.000 euro per maand willen geven, waarmee we een rol kunnen spelen in tweede afdeling. Als dat niet gebeurt, staan we voor een ongelijke strijd tegen de andere clubs, want we verwachten ook nog een uittocht van onze huidige spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties