Boskamp loodst Beveren naar ruime zege

De Nijs Michael
| 8 reacties
Boskamp loodst Beveren naar ruime zege
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische eersteklassers zijn al enkele weken begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vandaag heeft ook tweedeklasser Beveren zijn oefencampagne op gang getrapt. De Waaslanders versloegen VV Clinge met ruime 0-8-cijfers.

Johan Boskamp liet tijdens de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen liefst 21 spelers opdraven, maar daar kon VV Clinge amper gebruik van maken. Beveren kon in elke helft vier ballen in het mandje leggen, waardoor de blauw-gelen met ruime 0-8-cijfers terug naar de Freethiel keren.

Clinge kon twintig minuten standhouden tegen de tweedeklasser, maar toen kopte Vermeerbergen een voorzet van Martens in doel. Amper twee minuten later schoot Vanbelle de bal keihard in de kruising. Nog voor het half uur zorgde De Wilde voor de 0-3 en D'Haemers kon op slag van rust ook nog de 0-4 op het bord zetten.

Na de pauze ging Beveren, ondanks een hele resem wissels, vlot door. Sidy Ceesay zorgde iets voorbij het uur voor de forfaitscore. Dat was echter nog niet genoeg voor Pieter Vervaet, hij maakte nog twee treffers en zorgde zo voor een 0-7-stand. Het slotakkoord was voor Sidy Ceesay, hij zorgde met zijn tweede van de avond voor de 0-8-eindstand.
 

KSK Beveren (1ste helft): Erwin Lemmens, Nathan D'Haemers, Kristof Lardenoit, Pieter Collen, Marvin Peersman, Jasper Vermeerbergen, Wesley Vanbelle, Gertjan Martens, Kristof Snelders, Bob Cousin, Stijn De Wilde.

KSK Beveren (2de helft): Erwin Lemmens, Joachim Van Damme, Yannick Aerts, Ousmane Traoré, Chakir Lmaknafi, Sidy Ceesay, Lee-Roy De Keersmaecker, Gianni De Keersmaecker, Jordy Cathoir, Pieter Vervaet, Zoran Kokot.

Scoreverloop: 0-1 Vermeerbergen (20'), 0-2 Vanbelle (22'), 0-3 De Wilde (28'), 0-4 D'Haemers (41'), 0-5 Sidy Ceesay (65'), 0-6 Pieter Vervaet (67'), 0-7 Pieter Vervaet (72'), 0-8 Sidy Ceesay (85')

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties