Germinal Beerschot denkt aan Clement en Hoefkens

De Nijs Michael
| 59 reacties
Germinal Beerschot denkt aan Clement en Hoefkens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot is nog steeds op zoek naar een centrale verdediger. De transfer van de Braziliaan Rodnei ketste namelijk af. Nu worden de namen van Carl Hoefkens en Philippe Clement nadrukkelijk genoemd op het Kiel.

Hoefkens was eerder al in beeld bij Germinal Beerschot, maar tot een deal kwam het niet. De komst van de transfervrije Belg leek daarom niet meer mogelijk, maar nu heeft Germinal Beerschot volgens HLN toch opnieuw contact opgenomen met Hoefkens. De verdediger testte onlangs overigens even bij Ipswich, maar tot een transfer kwam het niet.

Daarnaast wordt ook de piste-Philippe Clement bewandeld. De 35-jarige verdediger is niet langer zeker van zijn basisplaats bij Club Brugge, waardoor hij een overstap naar zijn thuisstad best ziet zitten. 

Overigens bestaat de kans dat Germinal Beerschot ook nog een speler ziet vertrekken. Sanharib Malki vertrekt mogelijk naar Nederland, Roda JC wil de aanvaller graag aanwerven. De club uit Kerkrade komt daarover eerstdaags onderhandelen met paars-wit. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties