Mac Donald: "Roeselare is afgesloten hoofdstuk"

De Nijs Michael
| 40 reacties
Mac Donald: "Roeselare is afgesloten hoofdstuk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot moet vanavond op bezoek bij Roeselare. Vooral voor Sherjill Mac Donald een leuke wedstrijd, de aanvaller krijgt namelijk meteen zijn voormalige werkgever tegenover zich. Toch blijft de spits rustig in de aanloop naar de partij.

"Roeselare is voor mij een afgesloten hoofdstuk", benadrukt de zomeraankoop van Germinal Beerschot in GvA. "Dat neemt niet weg dat een terugkeer iets speciaal zal zijn, vooral omdat ik er zoveel mensen ken. Het wordt leuk om iedereen terug te zien."

"Ik voel me fit, hoewel het conditioneel altijd beter kan", aldus Mac Donald. "We staan al meteen voor een loodzware opdracht. Germinal Beerschot beschikt over meer kwaliteit, maar dat is niet altijd voldoende om wedstrijden te winnen. De ploeg die de overwinning het meest wil, zal het verschil maken. De wil om te winnen en de werklust zullen doorslaggevend zijn."


"Iedereen hamert op het belang van een goede competitiestart, maar alle ploegen beginnen even fris en met evenveel ambitie aan het seizoen. Niemand wil die eerste match verliezen", beseft de spits. "Toch wil ik me nu met Germinal Beerschot enkel focussen op Roeselare. Standard is pas voor volgende week. De supporters verwachten doelpunten. Ik hoop daar snel voor te kunnen zorgen, liefst zaterdag al."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties