Boi: "Miskeek me op gladheid veld"

Nico Wieme
| 0 reacties
Boi: "Miskeek me op gladheid veld"
Foto: © SC

Frederik Boi lag met een foute inschatting aan de basis van de gelijkmaker van de Gent en zag zijn Cercle nadien met 1-3 onderuitgaan. Dat het uitgerekend Stijn De Smet was, die zijn ex-ploeg de genadeslag gaf, vond de Cercleverdediger niet eens zo erg.

“Ik moet toegeven: het was een mooie goal van Stijn De Smet”, gaf Frederik Boi eerlijk toe. “Zo hebben we er hem bij ons veel zien maken. Het is jammer voor ons, maar goed, net voor zijn individuele klasse is hij naar Gent vertrokken. Het is voor ons niet pijnlijk omdat het net hij is die scoort.”

 

Ging Boi niet lichtjes in de fout bij de gelijkmaker van Zlatan Ljubijankic? “Tja, ik miskijk me volledig op de bal en de gladheid van het veld. De bal glijdt door en Ljubijankic kan zomaar gelijkmaken.”

 

“De eerste helft vond ik ons goed georganiseerd spelen. De tweede helft hadden we het moeilijker. We kregen geen ruimte meer. De Smet bewaakte mij ook voortdurend. Ik vroeg hem hoe dat kwam en hij zei dat het een tactische ingreep van Michel Preud’homme was”, schuddebolde Boi nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties