Leekens: "Biglia knokte zoals ik hem nog nooit bezig zag"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Leekens: "Biglia knokte zoals ik hem nog nooit bezig zag"
Foto: © SC

Kortrijk opende deze competitie thuis tegen Anderlecht. Meteen een topper voor de West-Vlamingen, maar rood-wit kon de vice-kampioen nooit in de problemen brengen. Ook trainer Georges Leekens beseft dat zijn troepen te zwak voor de dag kwamen.

"We hebben gespeeld met de middelen die we hebben, maar we kwamen iets te kort. Er was meer gestalte en kwaliteit bij Anderlecht", analyseert Leekens bij Sporza. "Bovendien toonden we te veel respect voor de tegenstander en waren we te braaf bij het eerste doelpunt. Dat zie ik niet graag. Nadien konden zij dreigen op elke hoekschop of lange bal van Proto."

"We kwamen duelkracht te kort en dan moet je blijven lopen", verklaart de trainer de zwakke prestatie van KVK. "In balbezit wilden we het dan ook nog eens te mooi doen. Bij Anderlecht weten ze achteraan ook van wanten en Bilgia knokte zoals ik hem nog nooit bezig gezien heb. Daarnaast speelde Boussoufa opnieuw heel sterk."

"Er was te weinig houvast op ons middenveld, we hebben Pavlovic en Belhocine hard gemist vandaag. Het is duidelijk dat er nog wat gestalte en persoonlijkheid mag bijkomen", vraagt Leekens om versterking.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties