Defour nu plan B van Liverpool

Nico Wieme
| 50 reacties
Defour nu plan B van Liverpool
Foto: © SC

Nu Xabi Alonso van Liverpool naar Real Madrid verkast, is het verhaal van Steven Defour bij de Spanjaarden over. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de Rode Duivel uit het transfernieuws blijft. De Reds zien in Defour nu een soort plan B.

Enkel negatieve medische testen kunnen Xabi Alonso nog uit Real Madrid weghouden. Een transferbedrag werd niet bekendgemaakt, maar het zou alleszins een stuk minder zijn dan de geplande 40 miljoen euro, weet HNB.

 

Nu de deal met Xabi Alonso beklonken is, wordt er over Steven Defour niet meer gesproken in Spanje. Zijn naam valt nu wel uitdrukkelijk bij Liverpool dat door het vertrek van Xabi Alonso met een leemte op het middenveld komt te zitten.

 

De eerste keuze van de Reds om de positie van de Spanjaard in te nemen is echter Aquilani van AS Roma, maar de onderhandelingen lopen niet zoals verwacht. Bij de Engelsen wordt Defour net als bij de Koninklijke als een soort plan B beschouwd.

 

“Liverpool heeft met ons nog geen contact opgenomen”, aldus Defours zaakwaarnemer Paul Stefani. “Maar ze weten dan ook dat ze eerst met Standard moeten praten.” Volgens Stefani is de middenvelder van Standard niet ontgoocheld door het afspringen van de deal met Real. Hij ziet het als een grote eer dat hij twee dagen lang op de cover van de Spaanse sportkranten prijkte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties