Doelman Malfait 6 weken buiten strijd.

carol Vander Cruyssen
| 2 reacties
Doelman Malfait  6 weken buiten strijd.

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser KSV Oudenaarde zal zijn doelman Dieter Malfait gedurende 6 weken moeten missen wegens een blessure aan de knie.

De ex-Denderdoelman Malfait onderging een kijkoperatie en kreeg bevestiging van het feit dat de achterste kruisband gescheurd is. Daardoor zal hij zes weken onbeschikbaar zijn. Het Oudenaardse sluitstuk liep die blessure op tijdens de oefenmatch tegen SK Ronse, 2 weken terug. Hij kwam toen zwaar in botsing met spits Antrop en eigen ploegmaat Van Den Broeck. Eind 2008 was de onfortuinlijke doelman ook al enkele weken buiten strijd met een gebroken rib. Oudenaarde gaat niet op zoek naar een bijkomende doelman en schenkt reservekeeper Balcaen het volle vertrouwen.

Issa Traoré zoekt nieuwe ploeg

 

Traoré, die vorig seizoen over kwam van SK Londerzeel, zoekt momenteel een nieuwe ploeg. De spits speelde bijna de volledige heenronde, maar raakte kort voor Nieuwjaar geblesseerd. In het tussenseizoen verkoos de volledig herstelde ex-Lokerenspeler Oudenaarde te willen verlaten en is nu op zoek naar een ploeg in 4de klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties