Frutos: "Denk dat ik iets kan betekenen in Lyon"

Frutos: "Denk dat ik iets kan betekenen in Lyon"
Foto: © SC

Anderlecht kan sinds enkele weken opnieuw beroep doen op Nicolas Frutos. De aanvaller heeft echter nog een conditionele achterstand, waardoor hij tegen Cercle Brugge niet mocht aantreden. In de wedstrijd tegen Lyon hoopt de spits echter op speelkansen.

"Ik ben niet opnieuw geblesseerd", verzekert Frutos op het digitaal huis van zijn club. "Maar nu is het voor mij vooral belangrijk dat ik werk aan mijn basisconditie. Om spierblessures tegen te gaan, is dat momenteel essentieel. Ik heb jaren geen normale voorbereiding meegemaakt en na een tijdje laat zich dat voelen."
 
"Die fysieke achterstand wegwerken zal toch een paar maanden in beslag nemen", aldus de aanvaller. "Dat is ook de reden waarom ik momenteel individueel train. Werken aan een fysieke achterstand lukt niet door gewoon met de groep te trainen. Want het programma dat ik nu volg, is iets helemaal anders dan wat mijn ploegmaats doen."

"Die blessure aan mijn achillespees is bijna verleden tijd, ik voel elke dag verbetering", vervolgt de Argentijnse goaltjesdief. "Ik train nu heel gericht en week per week wordt alles geëvalueerd. Of ik in Lyon ga spelen? Dat week ik nog niet. Het hangt ook af van hoe ik de volgende dagen zal trainen. De trainer beslist, maar ik denk wel dat ik iets kan betekenen voor de ploeg in Frankrijk."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties