Lyon onder de indruk van Anderlechtaanval

De Nijs Michael
| 13 reacties
Lyon onder de indruk van Anderlechtaanval
Foto: © SC

Anderlecht heeft tot dusver een foutloos parcours afgelegd. De Brusselaars haalden in de competitie een negen op negen én plaatsten zich ten koste van Sivasspor voor de laatste voorronde van de Champions League. Woensdag wacht Olympique Lyon.

Lyon was tevreden met de loting van Anderlecht, maar intussen hebben de Fransen meermaals een scout naar Anderlecht afgevaardigd. Zaterdag zat Florian Maurice, in de jaren negentig actief als speler van Lyon en sinds begin dit jaar scout van de Zuid-Franse club, in de tribune. Vooral Matias Suarez, Lucas Biglia en Mbark Boussoufa speelden zich in de kijker, zo zag ook Maurice.

"Ook tegen Cercle Brugge hebben we gescout", vertelt de Franse ex-international aan HLN. "Anderlecht heeft een aantal interessante spelers lopen, vooral in het offensieve compartiment. Het wordt een te duchten tegenstander, vooral omdat zij de return thuis mogen spelen. We zullen Anderlecht zeker niet onderschatten zoals Bordeaux dat twee seizoenen geleden misschien wel heeft gedaan. Hun sterke en zwakke punten? Die houd ik voor Claude Puel, onze trainer."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties