Benitez blijft geloven in titel

Yves Dekoning
| 14 reacties
Benitez blijft geloven in titel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC werd voor het seizoen naar voor geschoven als één van de grootste titelkandidaten. Na amper drie wedstrijden verloren de Reds al twee keer. De runner-up van vorig seizoen moet zich dringend herpakken.

Rafael Benitez gelooft nog in de titel, maar het feit dat hij hierover moet spreken zegt eigenlijk genoeg over de situatie. "We weten dat we nu in Bolton moeten gaan winnen. Alles kan veranderen als we dat doen. Ons vertrouwen zal groeien. We spelen met virtueel dezelfde ploeg als vorig seizoen en ik geloof dat ze goed genoeg is om voor de titel te gaan."

Benitez kwam ook terug op de match tegen Aston Villa (1-3 verloren): "We speelden niet zo goed en kwamen uit tegen een team dat super was in de tegenaanval. Brad Friedel maakte enkele schitterende reddingen, maar dan moet je meer kansen creëren. We zullen nu alle spelers moeten evalueren. Vooral de ervaren spelers moeten hun verantwoordelijkheid opnemen. In de eerste twintig minuten speelden we goed, maar dan deden individuele fouten ons de das om. Na de 1-2 dacht ik dat we een kans hadden, maar het was duidelijk strafschop."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties