De Camargo hoopt op topploegen in de CL

Mathias Dumarey
| 1 reacties
De Camargo hoopt op topploegen in de CL
Foto: © SC

In tijden waarin Belgische teams beter hopen op haalbare tegenstanders, willen de meeste spelers van Standard vanavond bij de CL-loting topploegen loten. Igor De Camargo is een van de spelers die grote kleppers wil treffen.

Vanavond om 18.00u. wordt in het Grimaldi Forum in Monaco geloot voor het kampioenenbal. Standard is er in pot 4 ingedeeld en dat betekent dat er enkel maar topteams zullen afzakken naar Sclessin, al is het ene team wel haalbaarder dan het andere.

"We zitten nu in de Champions League, laat ons nu maar echte topteams loten", zegt Igor De Camargo in HNB. Zelf hoopt hij op een AC Milan, Real Madrid en Olympique Marseille. Duidelijk een poule waarbij je moet hopen dat je ook maar één punt haalt. "Wedstrijden tegen ploegen waartegen we wel een resultaat kunnen neerzetten, zijn minder aangenaam. Want dan heb je meer te verliezen", spreekt De Camargo de belangen van het Belgische voetbal tegen.

Milan Jovanovic is de toekomst van het Belgische voetbal meer genegen. "Ik zag Anderlecht tegen Lyon en ik wil nu geen Champions League meer spelen", grapt de Serviër. Toch hoopt hij op een zwakkere poule. Op 15 of 15 september maakt Standard zijn debuut op het kampioenenbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties