Tegenstanders blij met Standard

Yves Dekoning
| 14 reacties
Tegenstanders blij met Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard neemt het in de Champions League op tegen Olympiakos, AZ en Arsenal. Bij die laatste twee zijn ze erg tevreden met de loting.

Bij Arsenal reageerde Chief Executive Ivan Gazidis op de loting. Hij heeft er vertrouwen in dat de Gunners zullen doorstoten naar de volgende ronde. Hij wil met Arsenal helemaal tot de finale gaan. Gazidis is vooral blij met de korte verplaatsingen naar Alkmaar en Luik. Hij roept wel op om de tegenstanders niet te onderschatten: "We spelen tegen drie kampioenen en je geraakt niet zomaar in de Champions League. We spreken hier wel over de Griekse, Nederlandse en Belgische competitie. we zouden dus dom zijn als we ze zouden onderschatten."

Ook AZ is blij met de tegenstanders. Aanvoerder Stijn Schaars: "We moegen niet ontevreden zijn met de loting. Arsenal is een grote naam, maar het is niet ongunstig. Het is een ploeg die wil voetballen, hierdoor krijg je zelf kansen om te voetballen. En met Olympiakos en Standard mag je tevreden zijn. In pot drie en vier zaten nog sterkere tegenstanders." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties