Deschacht vraagt fans om steun

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Deschacht vraagt fans om steun
Foto: © SC

Anderlecht werd dinsdag door zijn eigen supporters op de korrel genomen na de zwakke prestatie tegen Olympique Lyon. Kapitein Olivier Deschacht roept de paars-witte fans op om tegen Standard zich terug achter de ploeg te scharen.

Het was vooral middenvelder Jan Polak die het moest ontgelden bij het publiek. De Tsjech blijft dit seizoen onder zijn niveau en lag met een grote blunder aan de basis van de derde treffer van Lisandro Lopez.

“Ik denk dat Polak het zich wel aantrekt”, zegt trainer Ariël Jacobs in HNB. “Ik heb een gesprek met hem gehad en hij is zich bewust van het feit dat hij slecht speelde tegen Lyon.”

Olivier Deschacht doet een oproep naar de supporters. “We hebben de fans nodig”, stelt de verdediger. “Zij moeten ons steunen. Ze geven ons extra kracht en kunnen ons naar de zege stuwen.”

“We hebben 12 op 12 en door te winnen van Standard kunnen we onze supporters iets speciaals geven. Jan Polak verdiende het niet om zo te worden uitgefloten. Hij beseft dat hij niet goed bezig was, maar is professioneel genoeg om zich te herpakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties