Jeurissen: "We zullen nog strenger moeten zijn"

Jeurissen: "We zullen nog strenger moeten zijn"
Foto: © SC

Robert Jeurissen liet vandaag in HLN ook zijn mening horen over het voorval van zondag toen Axel Witsel het been van Marcin Wasilewski in twee brak. De Limburgse tandarts weet dat hij zijn refs zal instrueren nog strenger te worden.

Na de wedstrijd wezen betrokkenen van beide partijen naar scheidsrechter Jérôme Efong Nzolo, maar de man in het zwart floot niet eens een slechte wedstrijd en kon aan de feiten niets doen. Robert Jeurissen wil benadrukken dat voetbal geen oorlog is. "Het is een spel. Dus clubs, alstublieft, help mee aan het voetbal", aldus de scheidsrechtersbaas.

"We proberen hier al weken iets aan te doen. Iedere week hamer ik er bij de scheidsrechters op dat dit soort van agressie uit ons voetbal moet verdwijnen. Alleen kun je echter de wereld niet veranderen. We moeten hulp krijgen van de spelers, de clubleiders en de trainers. Want anders is het gewoon een flitspaal zetten en iedereen beboeten die er te snel voorbij rijdt. Als die allemaal hun boete betalen en te snel blijven rijden, staat die flitspaal er ook voor niets", besluit Jeurissen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties