Jankovic: "We zullen pak minder goals slikken"

Nico Wieme
| 10 reacties
Jankovic: "We zullen pak minder goals slikken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksander Jankovic heeft van de interlandonderbreking gebruik gemaakt om aan zijn verdediging te sleutelen. De Lokerencoach ziet de ook in offensief opzicht progressie. Een overwinning tegen G.Beerschot moet het logische gevolg worden van het harde werk.

"De voorbije twee weken hebben we gebruikt om onze defensie beter op elkaar ingespeeld te krijgen", aldus Aleksander Jankovic (foto boven) "We slikten te gemakkelijk doelpunten. Vandaar dat ik ook ontevreden was toen we tegen Moeskroen op het einde toch de nul niet konden houden. Maar goed, ik denk dat we vanaf nu een pak minder doelpunten zullen binnenkrijgen."
 
"Ook offensief moest trouwens nog een en ander bijgesteld worden. De oefenwedstrijd van afgelopen woensdag tegen HO Kalken (Lokeren won met 9-0 van de tweedeprovincialer, red.) heeft me in dat opzicht veel geleerd. Ik zag dat het goed zat met de automatismen. Een wedstrijdje dat ons zelfvertrouwen een boost heeft gegeven", meent de Lokerencoach.


"Daarnaast hebben we intussen ook Sanharib Malki (foto rechts) binnengehaald. Ik had hem al een paar keer zien spelen en hij wist me te charmeren. Ik merk nu al dat hij een versterking betekent. Een speler met overgave, dat is mijn type. Dat we nu zondag tegen zijn ex-club spelen, is leuk meegenomen. Hij zal zich willen tonen. Niet dat hij al zeker is van zijn plaats, maar als hij het veld op komt, zal hij er in ieder geval voor gaan", bevestigt Jankovic.

De coach van Lokeren is optimistisch over de verplaatsing naar Germinal Beerschot van komend weekend. "Al bij al ben ik optimistisch. Ik zie de groep groeien en vooruitgang maken. GBA moet natuurlijk winnen, ze staan er beroerd voor, ze hebben een nieuwe trainer. Dat geeft hen wellicht impulsen. Maar wij hoeven niet bang te zijn, noch ons spel aan hen aan te passen. Zoals steeds gaan we uit van eigen sterkte. Zondag klimmen we op in het klassement. Ik ben er gerust in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties