Jacobs reageert bitter na puntenverlies

Yves Dekoning
| 45 reacties
Jacobs reageert bitter na puntenverlies

Anderlecht heeft opnieuw puntenverlies geleden. Tegen Gent werd het 1-1, maar bij trainer Ariël Jacobs lag vooral de scheidsrechter opnieuw aan de basis van een hoop frustraties.

Ariël Jacobs liet een gelaten indruk na de topper tussen Gent en Anderlecht. Hij was niet zozeer geïrriteerd door het resultaat, maar wel door beslissingen van de scheidsrechter. Bij de trainer van paars-wit zat vooral de uitsluiting van Mbark Boussoufa hoog. De dribbelaar kreeg eerst geel voor protest en liep door een domme overtreding tegen zijn tweede aan. Volgens Jacobs was het een reflex. 

Jacobs gaf toe dat hij geïrriteerd was: "Ik begin meer en meer spelers te begrijpen naar hun reacties op het veld. Omdat er minuten daarvoor doodschoppen verkocht worden of getrokken wordt met de trui. Ik denk dat er duidelijke regels zijn. En dan kan ik me soms wel in de plaats van de spelers stellen die gefrustreerd zijn."

Op de vraag of er te weinig gefloten was antwoordde hij: "Als ik zeg ja, dan kan Anderlecht niet tegen zijn verlies. Als ik zeg nee, dan geef ik toe aan het geduw en getrek. In de eerste helft dacht ik dat Boussoufa zuiver onderuit wordt gelopen als hij naar doel kan gaan. Hetzelfde op het einde van de wedstrijd met Lukaku." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties