Koster: "Hadden meer moeten scoren"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Koster: "Hadden meer moeten scoren"
Foto: © SC

Club Brugge staat na een overtuigende zege tegen Zulte Waregem aan de leiding in de Jupiler Pro League. Koster blijft echter zijn spelers prikkelen.

“We hebben vandaag een degelijke wedstrijd gespeeld”, zegt Koster in HLN. “Dat heeft zich vertaald in de score. Of toch gedeeltelijk. 3-1 is mooi, maar we hadden de score hoger kunnen opdrijven.”

Povere eerste helft

“Voor de rust vond ik ons ook maar pover presteren. We gebruikten te vaak de lange bal, het positiespel was niet te best en we kregen geen uitgespeelde kansen. In de tweede helft zijn we best goed gaan voetballen.”

Voor het eers sinds december vorig jaar staat Club Brugge nog eens aan de leiding. “Dat is leuk, maar niet belangrijk. Het seizoen is lang en de prijzen worden pas op het einde verdeeld.”

Voorbeeld stellen

Volgens Koster laten de incidenten met Nabil Dirar, te laat op training, en Mohamed Dahmane, gaf verstek voor beloftenwedstrijd, geen sporen na. “Ik vond dat ik een voorbeeld moest stellen. Er zijn regels en daar hebben ze zich niet aan gehouden. Dat kan niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties