"Alcaraz en Klukowski oorzaak van falend Club"

Nico Wieme
| 28 reacties
"Alcaraz en Klukowski oorzaak van falend Club"
Foto: © SC

Gert Verheyen neemt het Brugse centrale duo Antolin Alcaraz-Michael Klukowski op de korrel. Het ex-boegbeeld van Club Brugge vond beide spelers om een verschillende reden ondermaats acteren tegen Moeskroen.

Kill your darlings. Daar ging onze link tussen de evolutietheorie van Charles Darwin en de opmars van Club Brugge onder Adrie Koster. Met dank aan het duo Alcaraz-Klukowski. Vanaf minuut één lag hun gekrassel centraal achterin aan de basis van de gestuite opmars op Le Canonnier. Ze gaven de kansen weg en herpakten zich niet”, analyseert Gert Verheyen de zwakke prestatie van zijn ex-ploeg in SVM.

 

“Zeven (!) keer verscheen een Moeskroenspeler alleen voor Stijn Stijnen. Het liet zich dan ook raden dat blauw-zwart voor de zevende keer op achterstand kwam. Bij de 1-0 was het twee tegen één, maar Alcaraz liet Jaycee in zijn rug weglopen en Klukowski liet de Bahreinse spits voor zijn neus scoren”, oordeelt Verheyen streng.

 

“De tweede is voor een goed begrip geen centrale verdediger wegens niet fel genoeg, de eerste heeft wél het potentieel, maar kampt met mentale moeheid wegens niet wakker genoeg. Elke goede aanval begint achterin, en Alcaraz en Klukowski speelden steevast te traag in. Daardoor kon Moeskroen zich organiseren en vond Club geen vrije mensen voorin”, aldus Verheyen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties