Van Persie: "Dit seizoen prijs pakken met Arsenal"

Nico Wieme
| 1 reacties
Van Persie: "Dit seizoen prijs pakken met Arsenal"
Foto: © SC

Arsenal versloeg dinsdagavond Olympiakos. Robin Van Persie toonde zich opnieuw belangrijk voor de Londenaars. De Nederlander hoopt dat zijn team zo ver mogelijk komt in de Champions League.

Hoewel Arsenal zich veel sterker toonde dan de Grieken, moest het toch tot de 78ste minuut wachten vooraleer het afstand kon nemen. “De manager zei in de rust al dat we geduldig moesten blijven en gelukkig zijn we beloond”, aldus Robin Van Persie voor de camera's van Sport1. “Het was een opluchting na zoveel gemiste kansen.”

 

Dankzij een doelpunt van de Nederlander en eentje van Andrej Arshavin wonnen de Engelsen uiteindelijk nog met 2-0. “Die tweede van Arshavin was een mooie. Een typische Arsenalgoal die voortkwam uit een mooie combinatie met een fraaie afronding”, vond Van Persie.

 

Na twee duels op het Kampioenenbal prijkt Arsenal autoritair aan de leiding van zijn groep met zes punten. “We geloven met zijn allen dat we dit seizoen prijzen kunnen pakken. De manager (Arsène Wenger, red.) denkt dat het kan en ik ook. Het is nog vroeg in het seizoen dus we moeten het laten zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties