Club pakt in slotminuut verdiend punt

Club Brugge heeft op het veld van Toulouse een levensbelangrijk punt gepakt. Perisic scoorde in de slotminuut de verdiende gelijkmaker.

De score werd pas in de tweede helft geopend door Joseph Akpala. Met een wereldgoal bracht de Nigeriaan Club Brugge 0-1 voor. Lang duurde het feestje niet, want nog geen minuut later scoorde Sissoko de gelijkmaker.

De wedstrijd leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel, maar in de slotfase slikte Club toch nog een domme tegentreffer. Topschutter Gignac legde tot zijn eigen verbazing de 2-1 tegen de netten.

Maar Club Brugge kreeg toch nog wat het verdiende: in de absolute slotseconden kopte Perisic een vrijschop tegen de netten. Dankzij dit punt mag blauw-zwart blijven hopen op overwintering in de Europa League.