Benitez gelooft nog in titelkansen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez gelooft nog in titelkansen

Liverpool heeft dit seizoen al drie keer verloren en telt zes punten achterstand op leider Chelsea. Het is nog lang tot mei, maar de Reds zijn al op achtervolgen aangewezen. Toch is het geloof in de titelkansen nog steeds groot.

Na acht duels heeft Liverpool FC al één keer meer verloren dan vorig seizoen in totaal. Na de 2-0-nederlaag bij Chelsea, moeten de Reds zes punten inhalen op de Blues. Rafael Benitez blijft alle vertrouwen hebben dat Liverpool zal meespelen in de titelstrijd.

"Het is een lange race en we moeten blijven gaan. We spelen goed voetbal en creëren kansen. We doen de dingen die we moeten doen, maar als je kansen krijgt moet je die scoren. De verdediging was vandaag veel beter. Er liepen maar een paar zaken fouten, maar die werden afgestraft."

"We speelden een goede wedstrijd tegen een goede ploeg. Als je tegen hen fouten maakt, zullen ze scoren. Het tactische plan was goed, maar individuele klasse maakte het verschil. Als de kopbal van Fernando Torres voor rust binnen was gegaan, had je een totaal andere wedstrijd gezien."

"Je zult zien dat de topploegen dit seizoen meer punten verliezen dan de voorbije jaren. Dat is goed voor de competitie. Wij spelen minder gelijk dan vorig jaar. We verliezen meer, maar winnen ook meer en zullen dus uiteindelijk meer punten verzamelen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties