Fellaini: "Verdachtmakingen zijn blablabla"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Fellaini: "Verdachtmakingen zijn blablabla"
Foto: © SC

Marouane Fellaini werd in de eerste week onder Dick Advocaat al twee keer op de vingers getikt. De middenvelder kwam met de verkeerde sokken op het trainingsveld en wou zelf beslissen wanneer hij zijn wijsheidstanden liet trekken.

Telkens trok Fellaini dus aan het kortste eind. “Het kan niet dat een speler zomaar besluit dat hij maandag geopereerd wordt”, is Advocaat duidelijk. “Hij blijft bij de groep.”

“Ik dacht dat we witte sokken mochten dragen”, blikt Fellaini in HNB terug op het andere incidentje. “Niet dus. Geen probleem. Als het zo hoort, dan is dat zo. De bondscoach is een groot trainer die discipline wil opleggen. Dat vind ik belangrijk.”

Fellaini reageerde voor het eerst op de verdachtmakingen dat hij de avond voor de interland tegen Bosnië de bloemetjes zou hebben buitengezet. “Dat is allemaal blablabla. Als ik die avond was weggegaan, stond ik niet in de ploeg.”

“Er zijn mensen die polemieken creëren om de slechte resultaten te verklaren. Het verleden is het verleden. Het is aan ons om terug te slaan na al die kritiek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties