Boskamp bokst erop los bij geval van verkeersagressie

Nico Wieme
| 93 reacties
Boskamp bokst erop los bij geval van verkeersagressie
Foto: © SC

Johan Boskamp heeft zich maandagavond niet van zijn beste kant laten zien in het verkeer. De Nederlander kreeg het in het verkeer aan de stok met een andere bestuurder en de twee gingen met elkaar op de vuist.

Johan Boskamp geraakte dinsdag betrokken bij een geval van verkeersagressie. De Beverencoach was tijdens het autorijden aan het bellen en werd daarvoor terechtgewezen door een andere automobilist. Aanvankelijk volgde er wat verbaal geweld, maar toen beide auto’s gevaarlijk dicht bij elkaar kwamen rijden, besloten de kemphanen om hun ruzie langs de weg uit te vechten.

 

Nadat Boskamp een stamp in de maag had gekregen, trakteerde hij zijn belager op een vuistslag in het gezicht. Twee politiemannen in burger moesten beide vechtjassen uit elkaar halen. Boskamp hield aan het incident een vuile t-shirt over, de andere man werd met een hoofdwonde naar het UZ van Jette afgevoerd.

 

“Het parket zal nu over deze zaak moeten oordelen”, zei politiecommissaris Daniel Noens aan Radio 2. “Beide partijen zullen nu wel beseffen dat het sop de kool niet waard is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties