Koster: "Varkentje wassen? Zo simpel is het niet"

Koster: "Varkentje wassen? Zo simpel is het niet"
Foto: © SC

Club Brugge staat donderdag voor een cruciale wedstrijd tegen Partizan Belgrado. Adrie Koster wil minstens een punt mee terug naar Brugge nemen.

Na de makkelijke thuisoverwinning tegen Partizan verwacht iedereen dat Club ook in Servië de drie punten pakt. “Ik verwacht een heel ander Partizan”, waarschuwt Koster. “Iedereen gaat er vanuit dat we dit varkentje wel even zullen wassen, maar zo simpel is het niet.”

“Partizan blijft een geduchte tegenstander. Het heeft thuis nog niet verloren in de competitie en het zal ongetwijfeld gesteund worden door een fanatiek publiek. Het wordt een heksenketel in Belgrado. In het eerste halfuur mogen we geen doelpunten pakken, dat wordt cruciaal.”

De Kroaat Ivan Perisic zal zich opnieuw willen bewijzen tegen de Serviërs. In de heenwedstrijd speelde hij een puike partij en scoorde hij één keer. Hij trapte echter ook een strafschop op de lat. “Hij moet met beide voeten op de grond blijven. Dat is moeilijk voor jonge spelers, maar ik zal hem wel wat moeten bijsturen.”

Een Europese lente is het doel van Koster. “Als we het in eigen handen willen houden, moeten we een goed resultaat neerzetten. Maar om punten te rapen, zullen we dezelfde topprestatie als twee weken geleden moeten neerzetten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties