Groep B: Genoa vloert Lille, Slavia vecht terug

Genoa heeft in extremis Lille geklopt. In de andere wedstrijd kon Slavia Praag een dubbele achterstand tegen Valencia ophalen.

Genoa – Lille: 3-2

Genoa kende een prima start: Palacio bracht de Italianen nog voor het kwartier op voorsprong. Na de pauze leek de buit voor de thuisploeg binnen toen Crespo er 2-0 van maakte. Dat was echter buiten Lille gerekend. In het slotkwartier zag het ernaar uit dat Frau en Gervinho nog voor een puntendeling zouden zorgen, maar in de slotseconden maakte Sculli (foto) nog de 3-2.

Slavia Praag – Valencia: 2-2

De wedstrijd tussen Slavia Praag en Valencia kende eenzelfde scenario als die tussen Genoa en Lille. Halfweg de eerste helft kreeg Valencia een strafschop. Joaquin maakte van de gelegenheid gebruik om de Spanjaarden op voorsprong te trappen. Vlak na de pauze verdubbelde Maduro de Spaanse voorsprong. In de laatste tien minuten bezorgden Janda en Grajciar de Tsjechen nog een punt.

Lille blijft aan de leiding in groep B met zeven punten, gevolgd door Genoa met zes. Valencia staat derde met evenveel punten als Genoa, maar heeft een wedstrijd minder gewonnen. Slavia Praag sluit de rij met twee eenheden.